HRS Grude objavio dokumentarni film “Dosta je”

HRS Grude objavio dokumentarni film “Dosta je”

Link na izvornu vijest

U nedjelju je Hrvatska republikanska stranka na svom predizbornom skupu, održanom u Kinodvorani, premijerno predstavila dokumentarni film „Dosta je“. Ovaj film, rezultat dugogodišnjeg istraživanja i nebrojenih sati rada, razotkriva duboko ukorijenjene financijske nepravilnosti unutar Općine Grude.

Kroz niz intervjua, povjerljivih dokumenata i dosad neviđenih snimaka, film otkriva kako su nezakonite radnje i manipulacije financijama zataškavane godinama. Posebno se fokusira na kontinuirano odbijanje načelnika Grizelja da provede zakonski propisanu odluku o uvođenju rizničnog poslovanja – ključnog koraka koji bi omogućio praćenje tokova proračunskog novca,  a koji je ignoriran još od 2017. godine.

Film također otkriva nepravilnosti u isplatama naknada za štete nastale uslijed prirodnih i drugih nesreća.

Nakon prodaje gotovo sve vrijedne imovine u Grudama i Drinovcima, te podizanja kredita u iznosu od 2.000.000,00 KM, otkriva neusklađenosti u govorima i dokumentima trenutnih predstavnika vlasti, posebice u proračunskim stavkama kapitalnih transfera koja iznosi oko 7.500,000,00 KM.

Dokumentarac ostavlja niz pitanja otvorenim i samo interna revizija stvarnih troškova može dati detaljne informacije.

Ovaj film je poziv na buđenje. Na sudovima ostaje da pravda bude zadovoljena, a na narodu da odluči tko će ih dalje voditi.



*Sponzorirani članak

Post HRS Grude objavio dokumentarni film “Dosta je” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?