Poziv za iduću generaciju mladih europskih ambasadora je otvoren

Listopad je stigao u vibrantnim bojama Mladih Europskih Ambasadora (YEA).

Poziv za nove članove mreže Mladih europskih ambasadora otvoren je 1. listopada na webalkans.eu.

Mreža Mladih europskih ambasadora je mreža koja okuplja mlade aktiviste iz cijelog Zapadnog Balkana, uključujući Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Srbiju. Iako YEA članovi dolaze iz različitih sredina, ujedinjeni su zajedničkom vizijom: Zapadni Balkan koji njeguje svoju raznolikost, podstiče međusobno razumijevanje i surađuje s Europskom Unijom.

YEA mreža je otvorena za mlade ljude različitih profila, zanimanje i profesija. Svaki budući YEA nosi sa sobom svoju jedinstvenu viziju—bilo da je u pitanju ozelenjavanje zajednice, razvoj novog softvera, zagovaranje ljudskih prava ili gajenje organskog voća i povrća na obiteljskom imanju— svi oni čine naše društvo vibrantnijim i boljim.

Svi mladi ljudi od 18 do 29 godina iz regije Zapadnog Balkana su pozvani da se prijave. Za specifične kriterije kao i kriterije koji dodatno jačaju mogućnosti za članstvo u mreži, potencijalni aplikanti trebaju posjetiti  stranicu Become a YEA events.

Prijave su otvorene od 1. do 31. listopada 2024. godine.

Kako bi pomogao budućim Ambasadorima da se prijave, WeBalkans organizira YEA Otvorene dane širom regije gdje će trenutni članovi mreže dijeliti relevantne informacije o YEA mreži i pomoći im u procesu prijave. Za detalje o lokaciji najbližoj vama, pogledajte stranicu YEA events.

Širite dalje! Recite #YESTOYEA!
Zapratite naše kanale:
Web: webalkans.eu
Facebook: @webalkans.eu

Instagram: @webalkans_eu
X: @webalkans
Flickr: WeBalkans EU

Za više informacija i medijske upite, molimo kontaktirajte: [email protected] ili [email protected]

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?