Hrvatska biskupska konferencija upućuje pomoć od 100.000 eura za stradale u poplavama u BiH

Hrvatska biskupska konferencija upućuje pomoć od 100.000 eura za stradale u poplavama u BiH

Link na izvornu vijest

Biskupi i Katolička Crkva u Republici Hrvatskoj iskazuju iskrenu blizinu, solidarnost i zajedništvo s ljudima u Bosni i Hercegovini i izražavaju sućut svima koji su izgubili svoje najmilije, priopćeno je iz Hrvatskog Caritasa.

Mons. Bože Radoš, varaždinski biskup i Predsjednik Hrvatskog Caritasa, pozvao je sve ljude dobre volje, skupine, pojedince i tvrtke da se uključe u humanitarnu akciju Hrvatskog Caritasa, karitativno-pastoralne ustanove Hrvatske biskupske konferencije, i na taj način pomognu stradalom stanovništvu Bosne i Hercegovine, kako bi potrebna pomoć što prije stigla do krajnjih korisnika koji su u potrebi.

Novčane darove moguće je uplatiti na zaseban račun Hrvatskog Caritasa namijenjen prikupljanju pomoći za stradale u poplavama u Bosni i Hercegovini:

IBAN: HR5623400091511298894

Svrha uplate: Poplave BiH

BIC/SWIFT: PBZGHR2X

U akciju prikupljanja pomoći može se uključiti i na sljedeće načine: skeniranjem bar koda bankovnom aplikacijom (koji se nalazi na službenim stranicama Hrvatskog Caritasa) i pozivom na humanitarni broj: 060/9010 (0,83 € po pozivu, PDV uključen).

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?