Navijači Osijeka i Rijeke potukli se na Kikovici, troje lakše ozlijeđenih

Navijači Osijeka i Rijeke potukli se na Kikovici, troje lakše ozlijeđenih

Link na izvornu vijest

Dojavu o tučnjavi u blizini naplatne postaje na Kikovici, policija je dobila u petak u 22,15 sati. Zasad je utvrđeno da su se dva kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka, koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici.

Dok su stajali, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine iz Rijeke s osobama iz kombija, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja. Policija je nakon dolaska zatekla jedno kombi vozilo osječkih oznaka i 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih oznaka udaljilo. Nakon pružanja liječničke pomoći ozlijeđenima i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba je u pratnji policijskih službenika prepraćeno do čvora Bosiljevo.

Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti i činjenica, kao i sudionika tog događaja, naveli su iz policije.

The post Navijači Osijeka i Rijeke potukli se na Kikovici, troje lakše ozlijeđenih first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?