Koncert u Ljubuškom imat će humanitarni karakter

Mega koncert Darka Lazića, Zere i Nuccija održat će se, kako je i planirano, 11.10. u Ljubuškom, a sva dobit bit će uplaćena za pomoć žrtvama poplava u BiH.

Vremenske nepogode koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu proteklog tjedna dovele su do otkazivanja ili pomjeranja više događaja planiranih za vikend koji je iza nas ili u bliskoj budućnosti, a organizatori glazbenog spektakla u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odlučili su se za humanu gestu.

„Prizori iz mjesta pogođenih razornim poplavama duboko su nas potresli te smo nakon konsultacija sa izvođačima odlučili ne otkazati koncert 11.10. u Ljubuškom, već naprotiv, njegovim održavanjem prikupiti značajan iznos sredstava i na taj način pomoći unesrećenima. U ime svih uključenih u organizaciju i izvođača Darka Lazića, Marine Pezerović Zere i Igora Panića Nuccija te njihovih timova, upućujemo najiskrenije izraze sućuti obiteljima preminulih“, kazali su predstavnici organizatora Epic Events Ljubuški.

Zera, Nucci i Darko pozvali su svoje pratitelje da se uključe u pomoć i doniraju sredstva i pozivom na humanitarne brojeve, te su još jednom pozvali sve ljubitelje njihove muzike da im se pridruže na koncertu.

„Ljudi, dođite u što većem broju, treba biti human, čekamo vas u dvorani u Ljubuškom 11.10.“, rekao je Darko Lazić u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Sredstva će biti uplaćena na račun Udruge “Pomozi.ba”, a napominjemo da na web stranici www.pomoziba.org možete pronaći informacije na koje načine možete uplatiti i osobne donacije za ovu svrhu iz Bosne i Hercegovine i inozemstva.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sistema entrio.ba i entrio.hr, kao i na fizičkim prodajnim mjestima u Ljubuškom, Čitluku, Čapljini, Grudama, Mostaru, Posušju, Širokom Brijegu, Vrgorcu, Metkoviću i Makarskoj.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?