VAR spasio Vatrene, pobjeda Hrvatske u drami protiv Škotske

VAR spasio Vatrene, pobjeda Hrvatske u drami protiv Škotske

Link na izvornu vijest

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1), a nakon što je u dramatičnoj završnici poništen gol Škotske za 2-2.

Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Od ranije je bilo poznato da za Hrvatsku zbog ozljeda neće moći igrati važni članovi Josip Stanišić i Josip Juranović, dok je dvoboj protiv Škotske zbog privatnih razloga preskočio i Mateo Kovačić, vjerojatno hrvatski igrač u najboljoj formi. Još nije poznato hoće li se Kovačić reprezentaciji priključiti za ogled protiv Poljske u utorak, piše HRT.

Hrvatska će u utorak od 20:45 sati gostovati kod Poljske gdje igra utakmicu četvrtog kola. Ranije u skupini Hrvatska je Poljsku pobijedila u Osijeku 1-0.

(www.jabuka.tv | Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?