Održan humanitarni koncert u Ljubuškom, nastupili poznati glazbenici

Ljubušaci i brojni gosti pristigli iz drugih gradova proteklog petka su uživali u glazbenom spektaklu u Gradskoj športskoj dvorani.

Duže od tri sata nizali su se hitovi tri poznata imena regionalne glazbe, a Zera, Nucci i Darko Lazić dali su sve od sebe da ova večer ostane dugo u pamćenju.

Podsjećamo, organizatori Epic Events Ljubuški i Two Louder Media, u dogovoru sa izvođačima odlučili su svu dobit od ovog događaja uplatiti za pomoć unesrećenima nakon poplava koje su pogodile dijelove Bosne i Hercegovine 4. listopada. Tako su nakon koncerta sredstva u iznosu od 20.092,00 KM uplaćena na račun Udruge „Pomozi.ba“ te će biti usmjerena za pomoć žiteljima pogođenih područja.

„Želimo se zahvaliti posjetiteljima, izvođačima i suradnicima koji su proteklih mjeseci sudjelovali u organizaciji koncerta jer su svi oni svojim doprinosom omogućili da ukupni iznos pomoći koju smo uplatili za pogođene poplavama bude viši. Ujedno, hvala i medijima koji su nas podržali i javnost informirali o našim aktivnostima“, rekao je predstavnik Epic Events-a.


O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?