Petra Heisinger: Svi nosimo svoj teret, ali kako ga nosimo – to je ono što nas definira

Petra Heisinger: Svi nosimo svoj teret, ali kako ga nosimo – to je ono što nas definira

Link na izvornu vijest

Petra Heisinger, kroz svoj autobiografski roman, „Ja sam Petra – nećete me slomiti“, dijeli duboko proživljenu priču o tome kako se, uz hrabrost i odlučnost, mogu prebroditi najveće životne nedaće.

Pridružite se promociji knjige koja inspirira i osvaja srca, bez obzira na spol ili životnu priču. 

Promocija će se održati u Tomislavgradu u utorak 22. listopada s početkom u 19 sati u Kulturno informativnom centru. 

U srijedu 23. listopada također s početkom u 19 sati u Posušju u kino dvorani. 

U Mostaru će promocija biti u četvrtak 24. listopada s početkom u 19sati u Kosači – Galerija kraljice Katarine.

Na edukativnom predavanju koje vas očekuje na promociji Petra govori i o alatima/rješenjima za naizgled neizdržive/nerješive izazove koje nam život poput klipova nemilosrdno baca pod noge.

Jeste li spremni za priču koja nosi poruku hrabrosti, ljubavi i nepopustljivosti?

„Ja sam Petra, nećete me slomiti“ vodi vas kroz osobni put Petre Heisinger, žene koja je prebrodila najteže trenutke života i iz njih izašla jača. Ovaj inspirativni autobiografski roman otkriva kako je moguće transformirati nedaće u novi početak. Ova knjiga nije samo priča o jednoj ženi, nego o svakome tko se suočio sa životnim izazovima i pronašao snagu za novi početak.

Petra Heisinger hrabro otvara dušu, dijeleći svoje iskustvo o gubitcima, ljubavi i nevjerojatnoj izdržljivosti. Njena priča pokazuje kako se iz tame može izroditi svijetlo i kako, usprkos svemu, život zaista može biti lijep.

Autorica će, kroz svoje autobiografske zapise, ispričati svoje putovanje trnovitim stazama punim životnih izazova, od razvoda braka, samohranog majčinstva i egzistencijalne nemoći, sve do jačanja osobnih potencijala i ostvarenja intimne i obiteljske sreće. Ključni pojmovi poput slobode, iskrenosti, vjere i ljubavi, ostavili su trajni pečat u ovoj knjizi koja otpočetka do kraja slavi život s velikim D.

Svi ste dobrodošli, a možda je baš ovo predavanje upravo vaš prvi korak na putu osobnog rasta i razvoja.

Radioposusje.ba

Objava Petra Heisinger: Svi nosimo svoj teret, ali kako ga nosimo – to je ono što nas definira pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?