Zrinjski zabio sedam komada Igmanu, gostima isključeni Bekić i Musemić

Zrinjski zabio sedam komada Igmanu, gostima isključeni Bekić i Musemić

Link na izvornu vijest

Nakon kompletiranog 10. kola Wwin lige ponovno je usamljen u vrhu HŠK Zrinjski, s tri boda više od Borca i četiri od Sarajeva. Zrinjski je na svom terenu svladao konjički Igman sa 7:1 i došao do pete pobjede u nizu. Plemići su očekivano slavili, ali ne bez teškoća. Naime, prvi je poveo Igman i to u 10. minuti. Anel Hebibović prošao je po lijevoj strani i poslao loptu za Mirsada Ramića koji zabija za šokantno vodstvo gostiju. U 26. minuti gosti ostaju s igračem manje. Bivši igrač Zrinjskog Almir Bekić dobio je jedan žuti karton u 22. minuti, a četiri minute kasnije udario je nogom po nozi jednog igrača Zrinjskog i sudac Mario Pejić iz Gruda pokazao mu je drugi žuti karton.

Ta odluka izazvala je bijes kod gostiju, prije svih Husrefa Musemića. Pejić je Musemiću u kratko vrijeme pokazao dva žuta kartona i poslao ga na tribine, no Musemić nije bez problema izašao, usput je psovao Pejića i čak pokazao svojim igračima da napuste teren. Ipak, igra se nastavila a Zrinjski je brzo iskoristio igrača više. Asistent je bio Alen Jurilj, a strijelac za 1:1 bio je Fran Topić. Čak i s igračem manje Igman je opet bio opasan, no Ramić je pogodio gredu. Uzvratio je Zrinjski i umalo poveo, no šut Jurilja s gol crte očistio je Posinković. Zrinjski je u drugo poluvrijeme ušao odlučnije i brzo riješio pitanje pobjednika. Nizale su se prilike, a jednu je napokon iskoristio Marijan Ćavar za 2:1. Malo kasnije Nardin Mulahusejnović je spustio loptu za Tomislava Kiša koji zabija za 3:1.

U 71. minuti upisao se i Mulahusejnović koji postiže sedmi gol u sezoni. U 74. minuti Mulahusejnović napustio je igru, a umjesto njega nove minute dobio je Nemanja Bilbija. Mrežu je uspio zatresti i Mario Ćuže, pogodak je prvo poništen zbog zaleđa, a onda je nakon (pre)duge konsultacije s VAR-om priznat za 5:1. Na 6:1 povećao je Malekinušić pogotkom sa 16 metara. U 90. minuti pao je i sedmi gol. Bilbija je šutirao nakon dodavanja Ćuće, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Tomislav Kiš. Plemići tako nastavljaju niz pobjeda, a za vikend ga mogu produžiti jer gostuju kod posljednje ekipe lige, tuzlanske Slobode.

U 71. minuti upisao se i Mulahusejnović koji postiže sedmi gol u sezoni. U 74. minuti Mulahusejnović napustio je igru, a umjesto njega nove minute dobio je Nemanja Bilbija. Mrežu je uspio zatresti i Mario Ćuže, pogodak je prvo poništen zbog zaleđa, a onda je nakon (pre)duge konsultacije s VAR-om priznat za 5:1. Na 6:1 povećao je Malekinušić pogotkom sa 16 metara. U 90. minuti pao je i sedmi gol. Bilbija je šutirao nakon dodavanja Ćuće, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Tomislav Kiš. Plemići tako nastavljaju niz pobjeda, a za vikend ga mogu produžiti jer gostuju kod posljednje ekipe lige, tuzlanske Slobode.

Tablice omogućuje Sofascore

The post Zrinjski zabio sedam komada Igmanu, gostima isključeni Bekić i Musemić first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?