Detalji teške nesreće kod Mostara: Smrskana vozila, dvije osobe ozlijeđene

Link na izvornu vijest

Dvije osobe su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u Salakovcu sjeverno od Mostara, potvrđeno je za Avaz je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Iako fotografije s lica mjesta koje su objavili pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, a koji su bili na intervenciji, prikazuju da je jedno od dva vozila koji su sudjelovali u nesreći gotovo smrskano, ipak, prema prvim informacijama, ozlijeđene osobe nisu zadobile teške ozljede.

Očevidne radnje su okončane, nakon čega će biti poznate sve okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća. Promet je, podsjetimo, bio potpuno blokiran na ovom dijelu magistralne ceste uslijed čega su se formirale ogromne kolone vozila u oba smjera.

Nakon naizmjeničnog puštanja vozila, sada se promet odvija normalno.

www.abcportal.info

The post Detalji teške nesreće kod Mostara: Smrskana vozila, dvije osobe ozlijeđene first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?