VIDEO: Nevjerojatna obrana Ljubušaka na vratima Zagreba, ovo se ne viđa često

VIDEO: Nevjerojatna obrana Ljubušaka na vratima Zagreba, ovo se ne viđa često

Link na izvornu vijest

VIDEO: Nevjerojatna obrana Ljubušaka na vratima Zagreba, ovo se ne viđa često

U susretu šestog kola rukometne Machineseeker EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba su u srijedu navečer gostovali kod francuskog Nantesa. Unatoč kvalitetnom izdanju protiv, na ulasku u ovo kolo, drugoplasirane momčadi skupine, Zagreb je na kraju tijesno poražen 32:29. Goste je do pobjede predvodio Julien Bos sa sedam pogodaka iz isto toliko pokušaja, dok je isto toliko puta za Zagreb precizan bio Ivano Pavlović.

Zagrebaši su protiv favoriziranog domaćina – momčadi koja nakon pet kola ima već šest bodova, te je u ovaj susret ušla kao drugoplasirana u skupini, u prvom dijelu izgledali jako dobro. Napad su predvodili Ihar Bialiauski i Miloš Kos, dok je svoj doprinos među vratnicama dao i Matej Mandić.

Kod gostiju pak jako dobar francuski reprezentativas Nicolas Tournat koji je obrani Zagrebaša zadavao ponajviše problema. Nakon prvih 30 minuta rezultat je bio 15:15.

Gotovo identično izgledao je i prvi dio drugog poluvremena – obrane su izgledale dobro s obe strane i Zagreb je održavao priključak. Nažalost, pri 24:23 Rok Ovniček i Julien Bos predvode napad Nantesa koji sa pet vezanih pogodaka odlazi na +3 na ulasku u posljednjih pet minuta susreta – prednost koju Zagreb nije uspio dostići. Na kraju poraz 32:29 protiv Francuza koje je večeras, pogotovo u trenucima kada se ‘lomio rezultat’ predvodio Julien Bos koji je postigao sedam pogodaka. Treba naglasiti i sedam obrana Ivana Pešića, te po četiri pogotka Minnea, Tournata te Ovničeka. Kod Zagreba sedam pogodaka Ivana Pavlovića, šest Miloša Kosa i pet Ihara Bialiauskog. Matej Mandić utakmicu je završio sa osam obrana.

‘Lavovi’ su ponovno u akciji već za dva dana kada, u sklopu novog kola Paket24 Premijer lige gostuju u Slavoniji kod Osijeka. Iduće kolo elitnog europskog klupskog natjecanja na rasporedu je već idućeg tjedna kada Zagrebaši gostuju u Njemačkoj kod prošlogodišnjih polufinalista Magdeburga.

Nantes – Zagreb 32:29 (15:15)

Nantes: Pešić 7 obrana, Biosca 4 obrane; Briet 4, Minne 4, Yoshida, Bonnefond, Rivera 1, Abdi 2, Avelange 2, Ovniček 4, Tournat 4, Bos 7, De la Breteche, Gaber, Noam 1, Odriozola 2. Trener Gregory Cojean.

Zagreb: Grbavac, Mandić 8 obrana; Kos 6, Walczak, Klarica 3, Gojun, Srna 1, Molc, Svržnjak, Pavlović 7, Celegin, Bialiauski 5, Kavčič 2, Glavaš 3, Trivković 2, Radojković. Trener Andrija Nikolić.

Objava VIDEO: Nevjerojatna obrana Ljubušaka na vratima Zagreba, ovo se ne viđa često pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?