Ričard s komedijom ‘Oči Uoči Zgospod’non’ dolazi u Ljubuški

Ričard s komedijom ‘Oči Uoči Zgospod’non’ dolazi u Ljubuški

Link na izvornu vijest

Zadarski glumac i performer Enio Meštrović – poznatiji kao Ričard – dolazi u Ljubuški sa svojom hit predstavom ‘Oči uoči Zgospod’non’.

Predstava će se odigrati u Kulturnom centru u Ljubuškom 9. studenog 2024. godine u 19 sati. Ulaznice po cijene od 25 KM možete nabaviti u caffe baru Sport Ljubuški i u caffe baru Brothers u Međugorju. Rezervacije na broj: 063 452 292.

Radnja predstave prati trenutak suočavanja sa smrću, kada glavni lik – upravo mnogima omiljeni Ričard – stiže pred sv. Petra kako bi se suočio s vlastitim grijesima i slabostima. U ovoj dirljivoj, ali duhovitoj priči o životu, grijehu i iskupljenju vodi intrigantnu raspravu punu humora i priča koje će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Gotovo stotinu rasprodanih izvedbi diljem Hrvatske, kao i gostovanja u Njemačkoj, potvrđuju ogromnu popularnost ove komedije.

Ovaj talentirani komičar donosi smijeh i zabavu, a njegove izvedbe obećavaju nezaboravne trenutke ispunjene humorom i oštroumnim komentarima na svakodnevni život. Ove predstave nisu samo komedija – one su prilika da se na opušten i zabavan način prisjetimo svakodnevnih situacija koje svi doživljavamo, uz Ričardov jedinstveni stil pričanja i šarm.

Ričard je stand-up komičar koji je osvojio srca publike širom Hrvatske svojim specifičnim humorom i sposobnošću da na duhovit način analizira društvene teme. Njegove izvedbe kombiniraju svakodnevne situacije s kritičkim osvrtom na društvo, što čini njegove nastupe jedinstvenim iskustvom koje nas tjera na smijeh, ali i razmišljanje.

Bilo da ste dugogodišnji fan ili novi u svijetu stand-up komedije, Ričardova predstava sigurno će vas nasmijati i ostaviti bez daha.

“Ričard On Tour” je nešto što jednostavno ne želite propustiti. Ugrabite svoje ulaznice na vrijeme i pridružite se stotinama ljubitelja smijeha koji će uživati u urnebesnoj izvedbi. Ričard vam garantira noć smijeha, zabave i neponovljivih trenutaka.

Post Ričard s komedijom ‘Oči Uoči Zgospod’non’ dolazi u Ljubuški je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?