Širokom uvjerljiva pobjeda protiv Jahorine na Pecari

Širokom uvjerljiva pobjeda protiv Jahorine na Pecari

Link na izvornu vijest

Tri puta uzastopno najbolja ekipa ligaškog dijela sezone je na svom parketu savladala debitanta u društvu najboljih, paljansku Jahorinu 90:64.

Od početka utakmice Široki je potvrdio da je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, napravili su početnu prednost koju su kasnije samo povećavali i održavali takvom da Jahorina nije uspjela da im zaprijeti u ovom susretu. Kada su krajem druge dionice otišli na više od 20 poena prednosti tu su se i držali, a Jahorina je tek povremeno uspijevala da siđe ispod te granice.

Na kraju, +26 za Širokobriježane koji upisuju treću pobjedu, dok je Jahorina na omjeru 1-2.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Josip Čović sa 14 poena, kojima je dodao i 12 skokova, dok su po 12 poena ubacili Aleksander Hanter i Matej Perković. Kod Jahorine, standardno najzapaženiji Gojko Sudžum sa 13 poena, a dvocifren je bio još Filip Simić koji je postigao 10 poena, uz 11 asistencija.

HKK ŠIROKI – KK JAHORINA 90:64 (28:14, 24:17, 16:17, 22:16)

Dvorana “Pecara”, Široki Brijeg

Gledatelja: 500

Suci: Ernad Karović, Vlado Marić, Esad Pelja

ŠIROKI: Čović 14, Perković 12, Rebec 6, Karamarko 9, Barišić 8, Strong 9, Hanter 12, Miletić 2, Radivojević, Jambrović 6, Radić 6, Vujanović 6

JAHORINA: Rebić, Mijović 7, Petrović 4, R. Gutalj 6, Sudžum 13, Robinson 8, Simić 10, Ivković 8, L. Kusmuk 3, Buha, J. Gutalj 5, Aleruco.

www.abcportal.info

The post Širokom uvjerljiva pobjeda protiv Jahorine na Pecari first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?