Mladoj Samanti Galić operacija prošla uspješno: Nastavimo s akcijom!

Mladoj Samanti Galić operacija prošla uspješno: Nastavimo s akcijom!

Link na izvornu vijest

Prva operacija Samanti Galić iz Mostara prošla je uspješno i Samanta se sada osjeća dobro, kazala je njena obitelj za Bljesak.info.

“Najdraži moji, draga rodbino, prijatelji, od prijatelja prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre volje koji su na bilo koji način sudjelovali u operaciji naše kćerke Samante, želim vam svima reći jedno veliko hvala! Posebno se želimo zahvaliti dr. med. spec. Darku Matiću, prof.dr.sc. Darku Antičeviću, poliklinici Priska Med i cijelom osoblju na uspješnim operativnim zahvatima”, kazali su.

“Prva operacija je uspješno prošla i Samanta se dobro osjeća. Sada slijedi rehabilitacija, a potom još jedna operacija, iza koje slijedi ponovna rehabilitacija. Nastavlja se prikupljanje novca na isti žiro račun za drugu operaciju operaciju, koja se očekuje uskoro. Naša junakinja ide dalje k ostvarenju svoga cilja, životne želje: prvih koraka! Još jedno veliko hvala u ime nas roditelja i naše Samante”, ističe obitelj Galić.

Inače, Samanti je potrebna operacija tetiva stopala, a svrha operacija je da djevojka prohoda nakon 23 godine. To je samo jedna u nizu operacija koje se očekuju. Iza operacije ide rehabilitacija i zatim operacija umjetnog kuka.

Post Mladoj Samanti Galić operacija prošla uspješno: Nastavimo s akcijom! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?