Poslovni forum ‘Programi potpore za poslovni razvoj u 2023. godini’ u Posušju

Ured za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s Udrugom gospodarstvenika Posušje organizira Poslovni forum pod nazivom “Programi potpore za poslovni razvoj u 2023. godini”.

Kako su najavili organizatori, forum će se održati u četvrtak, 2. ožujka, u salonu Bagušić u Posušju s početkom u 12 sati.

Cilj je poslovnog foruma okupiti gospodarstvenike iz Županije Zapadnohercegovačke na zajednički događaj na kojem će se predstaviti mogućnosti financiranja projekata privatnog sektora u 2023. godinu.

Planirano je da se na događaju predstave programi sljedećih institucija koji mogu biti interesantni privatnom sektoru: Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, zatim Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, Federalno ministarstvo energetike, rudarstva i industrije, Razvojna banka Federacije BiH, Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH, JP Elektroprivreda HZHB (‘Zeleni model’), te Gospodarska komora Države Izrael.

Zainteresirani gospodarski subjekti koji žele sudjelovati na ovom događaju obvezni su potvrditi svoj dolazaka na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 039-703-100 najkasnije do ponedjeljka, 27. ožujka, navodi se u priopćenju.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?