Izvučeni parovi Konferencijske lige: Dinamu najlakša skupina, Zrinjskom teže

Izvučeni parovi Konferencijske lige: Dinamu najlakša skupina, Zrinjskom teže

Link na izvornu vijest

Foto: Sofascore

Nogometaši Dinama natjecat će se u skupini C grupne faze UEFA Konferencijske lige, a suparnici će im biti češka Viktorija Plzeň, kazahstanski prvak Astana i kosovski prvak Ballkani, odlučeno je ždrijebom u Monte Carlu.

Prvak BiH, mostarski Zrinjski svrstan je u skupinu E s nizozemskim AZ-om, engleskom Aston Villom, i poljskom Legia Varšavom.

Ždrijeb Konferencijske lige

Skupina A: Lille, Slovan Bratislava, Olimpija, Klaksvík

Skupina B: Gent, Maccabi Tel Aviv, Zorja, Breidablik

Skupina C: Dinamo, Viktoria Plzeň, Astana, Ballkani

Skupina D: Club Brugge, Bodø/Glimt, Beşiktaş, Lugano

Skupina E: AZ, Aston Villa, Legia, Zrinjski

Skupina F: Ferencváros, Fiorentina, Genk, Čukarički

Skupina G: Eintracht, PAOK, HJK, Aberdeen

Skupina H: Fenerbahçe, Ludogorec, Spartak Trnava, Nordsjælland

Sergej Jakirović slaže se da je ždrijeb za Modre povoljan, a suparnike je okarakterizirao kao “zanimljive”.

– Izvukli smo dobru grupu koja se može proći. Morat ćemo to pokazati na terenu, no možemo biti zadovoljni. Nadam se da ćemo biti zdravi i bez problema u rosteru, skupiti snage i biti na maksimumu kako bismo u dobrom tonu započeli natjecanje – poručio je trener Modrih.

– Tko zna kako bi se rasplelo da smo ušli u Europsku ligu. Ovako su nam šanse bitno veće. Nadam se da ćemo se dobro prezentirati, klub i bh. nogomet, da ćemo skupljati bodove, a možda igrati i na proljeće. Ne vidim zašto ne – rekao je još nakon utakmice s LASK-om trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Utakmice 1. kola grupne faze natjecanja su na rasporedu 21. rujna, a posljednje, šesto kolo će biti odigrano 14. prosinca. Počeci utakmica Konferencijske lige su tri vremenska termina: od 16.30, 18.45 i 21 sat po srednjoeuropskom vremenu.

Foto: Sofascore
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?