Pogledajte kako je Maglaj u posljednjoj sekundi izborio bod protiv Izviđača

Rukometaši Izviđača CO iz Ljubuškog propustili su upisati treću uzastopnu pobjedu u rukometnoj Premier ligi, u utakmici koja je sinoć igrana u Maglaju domaći tim je u posljednjoj sekundi izborio bod protiv Izviđača.

Iako su Ljubušaci ušli u utakmicu kao blagi favoriti, teško je očekivati lagano uzimanje bodova iz Maglaja, pa su tako domaćini puno bolje ušli u utakmicu i vodili cijelo prvo poluvrijeme (2:0, 4:2, 7:3, 9:6, 11:9, 13:10…) koje je završilo rezultatom 15:12.

U drugom poluvremenu kao da je izašla druga ekipa Izviđača na teren. Gostujuća ekipa bila je rastrčana i igrala je maestralno.

Sve to donijelo je preokret Izviđaču i vodstvo u završnoj fazi utakmice, te se činilo da će Ljubušaci odnijeti puni plijen iz Maglaja.

Nisu se rukometaši Maglaja predavali. U posljednjoj minuti Izviđač je imao gol prednosti, ali su izgubili loptu, a u nastavku je dosuđen sedmerac za Maglaj.

Golman Izviđača brani i domaća ekipa kreće trošiti vrijeme. Ipak, dosuđena je pasivna igra a onda je golman Izviđača napravio glupost jer je bacio loptu u aut, te je dobio crveni karton i dosuđen je penal za Maglaj.

Siguran realizator za Maglaj ovaj put bio je Damir Kadrić koji je tako donio bod svojoj ekipi u ovoj sjajnoj utakmici.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?