Ljubuški: Audicija za one koji vole i znaju pjevati za manifestaciju „Umro sam, al sam živ“

Nakon što su uspješno organizirali kazališne predstave i nastupali s istima po čitavoj Hercegovini i šire, Klub Kulture Libuša iz Ljubuškog okreće se novim izazovima, pa su tako osmislili novi koncept, uskoro organiziraju manifestaciju „Umro sam, al sam živ“ gdje žele pokazati koliko pjevačkih talenata ima u Ljubuškom.

Kako je u razgovoru za Radio Ljubuški pojasnila predsjednica Kluba Vesna Rakić, već u ponedjeljak će u Kulturnom centru u Ljubuškom organizirati audicije pa su pozvali sve koji znaju pjevati da dođu na iste.

Audicija se organizira u ponedjeljak u 18 sati, a svi zainteresirani koji znaju lijepo pjevati mogu doći i pripremiti par pjesama od preminulih glazbenih zvijezda.

„Ovo nije nekakvo natjecanje, nego jednostavno sjećanje na neke pjevače i pjevačice koji su bili tu, koji su pjevali, a njihove pjesme se pjevaju i dalje. Na ideju smo došli nakon Oliverove smrti. Htjeli smo održati koncert gdje bi se pjevale samo Oliverove pjesme, no kako kod nas ima dosta djevojaka koje lijepo pjevaju, a koje se možda ne bi našle u Oliverovim pjesmama, odlučili smo proširiti koncept, željeli smo da svatko nađe nešto za sebe. Možda netko voli brži stil glazbe, funky, jako bi mi bilo drago da se netko prijavi s pjesmama Dine Dvornika, također imati ćemo i starijih izvođača, možete se prijaviti s pjesmama primjerice Ivice Šerfezija, Vinka Coce, Jadranke Stojaković…. Želimo da se svatko izrazi sa onim što misli da je lijepo…“ rekla je Rakić.

Više pogledajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?