Mladi nogometaši Stoca upisali dvije pobjede nad Ljubuškim

Prekjučer su na Gradskom stadionu u Stocu kadeti i juniori HNK Stolac u zaostaloj utakmici 5. kola ugostili vršnjake iz Ljubuškog te su zabilježili obje pobjede.

Stolački kadeti su rezultatom 3-0 svladali Ljubušake, a juniori su lakše od očekivanog stigli do uvjerljive pobjede od 6-0.

Što se tiče utakmice kadeta, prvo poluvrijeme domaći igrači su bili bolji rival na terenu, ali nisu uspjeli postići pogodak. U drugom poluvremenu nastavljena je dobra igra, ali s boljom realizacijom. Mrežu gostiju je prvi zatresao Faris Bešo, a posao dovršili Ivan Raič i Filip Perić za konačnih 3-0 nad Ljubušacima.

U utakmici juniora, rezultat prvog poluvremena je bio 2-0 za Stočane, gdje je Petar Stanković postigao gol glavom nakon ubačaja sa strane i Kristijan Prkačin prekrasnim šutom iz slobodnog udarca, ali pravo je čudo šta su sve Stočani promašili u tom prvom dijelu igre. Ipak, stvari su sjele na svoje mjesto u drugom poluvremenu, u kojem su Stočani postigli još četiri pogotka (Petar Stanķovic je dao dva za hattrick, a po jedan gol su dodali Danijel Perutina i Luka Obradović.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?