Oscarovka Hilary Swank u 49. godini nosi blizance

Glumica i dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank i njezin suprug Philip Schneider čekaju blizance.

“Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – bit ću mama.

Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati”, rekla je 48-godišnja Hillary u emisiji Good Morning America.

Dodala je da je presretna što konačno to može otkriti i o tome pričati.

“Trenutno se osjećam odlično, čak i sada kada sam pod ‘jet lagom‘”, dodala je Hilary. Otkrila je da je u drugom tromjesečju trudnoće i da nije rekla ni kolegama na setu serije “Alaska Daily” ovu novost. 

“Trenutno se osjećam odlično, no odjeća mi je počela biti tijesna”, našalila se glumica pa dodala: “Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Nevjerojatno je.”

Inače, Hilary i Philip su u braku od 2018., a prethodno su u vezi bili dvije godine. 

Blizanci su i u njezinoj i u suprugovoj obitelji već prisutni pa ih nije iznenadila vijest da će i oni biti roditelji blizanaca. Oboje su, rekla je glumica, jako uzbuđeni zbog ove lijepe novosti.

Rođena je 1974. u Lincolnu (Nebraska), Hilary je provela skromno, pa i siromašno djetinjstvo s majkom, tajnicom Judith Kay, te ocem Stephenom Michaelom, pripadnikom Nacionalne garde. Često su se selile i živjele jedan period u kampu za prikolice, navodno čak i u automobilu, kad su se tek doselile u Los Angeles u vrijeme kad je Swank imala 16 godina.

Ipak, blizina Hollywooda, tj. ljubav prema glumi i filmovima napravila je svoje. Hilary je odlučila da će se baviti glumom, a imala je sreću što ju je, još kao klinku, uočila producentica Suzy Sachs i uzela pod svoje okrilje.

Znate li i daje glumila i u popularnoj seriji “Beverly Hills 90210”, igrajući samohranu majku i ljubavni interes Stevea, ali dobila je otkaz na polovici osme sezone zato što su fanovi pisali pisma producentima kako ne žele da njihov omiljeni lik bude vezan za nekoga.

Postala je poznata po dvjema ulogama koje su joj donijele Oscar za najbolju glavnu glumicu: prvo kao Brandon Teena, transseksualka u filmu Dečki ne plaču, a onda kao bivša konobarica koja je postala boksačica, Maggie Fitzgerald, u Djevojci od milijun dolara.

Nakon “Million Dollar Baby” nije više nijednom bila predložena za Oscara ali ostala je zvjezdana djevojka od milijun i više dolara honorara po ulozi. 

Sada je pak očekuje nova, najslađa životna uloga, piše slobodnadalmacija.hr

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?