Festival slatkiša u Park and Shopu, djeci će dijeliti palačinke

Zanimljiv i veseo događaj za sve ljubitelje slastica priprema se u Hercegovini, točnije u prostoru prodajnog centra “Park and shop” u Međugorju gdje će se 14. i 15. listopada održat „La Bomba Festival Slastica“ gdje će među ostalim organizatori djeci dijeliti slatke proizvode i praviti im palačinke.

Festival se održava u suradnji s kompanijom Union Foods, a ljubitelji slastica će tijekom petka i subote moći uživati u raznim slasticama domaće izrade, kao što su domaće torte od oraha, kifle, baklave…

Voditeljica marketing službe prodajnog centra “Park and shop” u Međugorju Monika Planinić kazala je Feni kako se ovaj festival radi dva puta godišnje – u proljeće i jesen.

“Ovo je već dvanaesti festival. Ove godine imamo jedanaest izlagača iz Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Čapljine, Širokog Brijega. To su vrsni slastičari, ali imamo i amatere. Ima dosta ponude, od tradicionalnih kolača pa do onih modernih”, dodala je.

Sajamske kućice će biti prepune kolača, torti, palačinka, meda, te raznih slastica kako tradicionalnih tako i onih modernih. Za vrijeme trajanja festivala mogu se kušati različite slastice, pronaći nove ideje, te naravno kupiti slastice i uživati u bogatom programu.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?