Biden opet “oduševio”: Dignuo je ruke s koljena, a iz rukava mu je ispao papirić… 

Američki predsjednik Joe Biden dao je opsežni intervju CNN-u tijekom kojega je govorio o nizu aktualnih tema – od Rusije i Putinove nuklearne prijetnje do recesije i odnosa sa Saudijskom Arabijom. U jednom trenutku dogodila mu se nezgoda koja je otkrila da je Biden imao natuknice za razgovor s novinarom Jakeom Tapperom.

Kada je dignuo ruke s koljena, iz desne ruke mu je ispao mali listić, šalabahter, koji mu je vjerojatno trebao pomoći u odgovorima. U drugoj ruci držao je kemijsku olovku, prenosi Jutarnji.hr.

Ovo nije prvi takav slučaj. Prije nekoliko mjeseci novinari su razotkrili Bidena kada su objavili fotografije uputa koje je imao na šalabahteru prilikom sastanka s vodećim ljudima iz energetskog sektora u Bijeloj kući. Fotoreporteri su ga snimili kako drži papirić s uputama što treba raditi i govoriti tijekom sastanka.

Također, nedavno je nakon govora na konferenciji Globalnog fonda u New Yorku pokušao napustiti pozornicu, ali nije sve išlo po planu. Krenuo je u krivom smjeru pa se naglo zaustavio i pogledao sve oko sebe zbunjenim izrazom lica. Komentirali su da je bio potpuno izgubljen na pozornici.

Sve je više Bidenovih gafova u javnosti koji, prema ocjenama stručnjaka, upućuju na pogoršanje Bidenovih kognitivnih sposobnosti. Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden 20. studenoga proslavit će 80. rođendan, piše jutarnji.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?