Borio se za život nakon što ga je nevjenčana supruga izbola nožem, a danas predstavlja najveću prijetnju Hajduku 

Hajduk u srijedu u 15.30 sati gostuje u Cvertkovcu kraj Koprivnice, a najveću prijetnju Bijelima predstavljat u šesnaestini finala Kupa glavni golgeter Tehničara Hrvoje Bači.

Napadač koji se početkom ove godine borio za život nakon što ga je nevjenčana supruga 1. siječnja u Hlebinama nakon svađe nožem izbola u predjelu prsa vratio se nogometu te je opet onaj stari ‘Belčo‘, vješti tehničar i opasan golgeter.

– Ne osjećam nikakve posljedice, zaboravio sam na to i u potpunosti se posvetio nogometu. Prava smo klapa ovdje u Tehničaru, svi smo spremni i jedva čekamo da utakmica počne – rekao je Bači u razgovoru za Sportske novosti.

Razumljivo, nije detaljnije želio pričati o tom nesretnom događaju, no za razgovor o nogometu problema nije bilo. Ljetos je Bači iz županijskog ligaša Tomislava iz Drnja prešao u redove Tehničara, ponajboljeg amaterskog kluba u ovom dijelu Hrvatske.

Doduše, Cvetkovčani već tri susreta zaredom ne znaju za pobjedu, što je za njihove pojmove dosta dugačak niz?

– Naravno da nam za susret s Hajdukom neće smetati tih par slabijih rezultata. Ovo je velika utakmica za klub, za Cvetkovec i za cijeli ovaj kraj. Dat ćemo 200 posto!

Ima Bači iskustvo iz Kup utakmice s Dinamo, kad je 2017. godine nastupao za Borac. U Imbriovcu je tada bilo 0:6 za Modre.

– To je bilo prije pet godina, sad je situacija ipak drugačija. Mislim da je današnji Tehničar igrački jači od tadašnjeg Borca, nadam se boljoj utakmici i boljem rezultatu.

Što Hrvoje priželjkuje protiv Hajduka?

– Mi u svakoj utakmici želimo igrati dobro i pobijediti. Neću se valjda skinuti i reći ‘nemojte nam zabiti 10 komada‘! Naravno, Hajduk je veliko ime i veliki klub. I da ne izgubimo s velikom razlikom, a da zabijemo gol ili dva, vjerojatno bismo bili zadovoljni. No, vidjet ćemo kako će to izgledati kad krene utakmica. Svi se veselimo jer će to biti fešta i pol, a lopta je okrugla. Danas svi znaju igrati nogomet, i ako uđeš malo podcjenjivački, to ti se može osvetiti… – zaključio je Bači u razgovoru za Sportske novosti.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?