Muž priključio laptop na televiziju, žena doživjela šok od onog što je vidjela 

Djevojka iz BiH je bila presretna kada se udala za ljubav svog života i zatrudnila. Ali, kada je rodila, započele su njene muke. Muž se udaljio od nje, a ona je pretpostavila da je to zato što se nadebljala. Vremenom je suprugova nezainteresiranost sve više rasla. Provodio je dane na poslu i putovao na službena putovanja, dok je ona brinula o djetetu.

“Pretvorila sam se u ludu, histeričnu i očajnu ženu. Jedinu pozornost koju sam mogla dobiti je kada bih napravila histeričnu scenu. Na što bih dobila “molim te smiri se zbog djeteta” ili “stani, čut će nas susjedi, uništavaš moju reputaciju, luđakinjo luda”, prenosi Net.hr.

“S vremenom sam se umorila i shvatila da moje dijete treba zdravu i normalnu majku. Ohladila sam se na neki način. Pustila sam kontrolu, pomirila se sa svime, ali bila sam mrtva biljka. Izgubila sam se. Nastavio je s izlascima, službenim putovanjima, nepojavljivanjem. Ja sam se usredotočila  dijete”, kaže ona.

Nakon godinu dana dogodilo se nezamislivo: “Priključio je laptop na TV prijamnik i na ekranu je bljesnula fotografija polugolog muškarca s porukom “Pošalji mi prljavu. Želim te…” – ispričala je detalje situacije koja ju je izbezumila. Slutila je da ju vara, ali ne s muškarcem. “Šok. Cijelo tijelo mi je utrnulo. Nisam se mogla pomaknuti od prizora koji sam vidjela”, opisuje.

Umjesto da skrušeno gleda kako popraviti situaciju, suprug je postao još gori.   

„Prilazi mi, hvata me za ruke, grčevito me stišće, gleda me u oči i kroz zube govori: Ako mi napraviš scenu… uzet ću ti dijete, kuč*o prljava”, prepričava ova žena.

“Nikada nisam tražila razvod, jer on je važna karika u gradu i dijete bi moglo pripasti njemu. Nikad nam se više nije javio. U tom stanu su ostale moje stvari, ali i srce, duša, mladost i ljepota. Sve što sam imala bačeno mi je pred noge“, posvjedočila je.

Nesretna žena s djetetom se preselila roditeljima, a on s partnericom u inozemstvo. Nikad joj se više nije javio, čak ni da pita za dijete, piše net.hr, a prenosi slobodnadalmacija.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?