Golf klub Posušje u najuglednijem svjetskom magazinu koji se bavi ovim športom

Kada je prije 15 godina osnovan Golf klub Posušje malo tko je vjerovao da će ova priča u Hercegovini doživjeti neki veliki domet. Ova priča ne samo da je izašla iz okvira Bosne i Hercegovine nego je došla i na naslovnicu Golf magazina, najuglednije tiskovina koja je posvećena ovome športu. 

-Kad se voli klub, kad se diše istim plućima, kad kuca jedno srce… kad se golferi ujedine, kad drže do svog kluba… tada dolaze rezultati, klub postaje prepoznatljiv, ne samo u našem malenom kraju… već i šire… u čitavom svijetu.  Što više reći osim, veliko HVALA članovima GK Posušje, terenu Topala, greenkeeperima, upravi, predsjedniku gosp. Tihomiru Parlovu… na izvrsnim rezultatima, općini Posušje…  – navodi se u poruci na društvenim mrežama Golf kluba Posušje. 

Dodali su kako je ovo samo još jedan pokazatelj vrijednosti koja se stvorena na golf terenu Topala, ta kako sve više vrhunskih igrača golfa dolazi u Hercegovinu ne samo da bi uživao u ovome športu i nego i svemu ono što se Hercegovina nudi. 

Upravo je preko Golf kluba Posušje priča regije Hercegovine prezentirana u svijetu na pravi način, te se stvara jedna pozitiva slika ove regije koja može biti temelj za mnogo toga u budućnosti. 

Vrijeme je da i država konačno prepozna vrijednost i važnost priče koju gradi Golf klub Posušje, te pomogne u nakani da se ovaj projekt još više unaprijedi u budućnosti, piše pogled.ba. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?