Posušje sutra dočekuje Sarajevo

U sklopu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Posušje će na svom terenu dočekati Sarajevo, a utakmica je na rasporedu sutra u 14:30 sati.

Trener Goran Granić kazao je kako njegova momčad dočekuje utakmicu u dobrom raspoloženju.

– Zbog kartona za sutra na raspolaganju neće biti Bešlić i Dominik Begić, a zbog ozljeda Horić i već od prije Pavković, ali imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača da možemo svakoga nadomjestiti. Što se utakmice tiče, rekao bi da su nam različiti psihološki momenti, mi smo u jednom nizu dobre igre i rezultata te ih pozitivni dočekujemo, dok su oni u turbulentnom razdoblju zbog rezultata, ispadanja iz kupa i promjene trenera, tako da je recimo tu prednost na našoj strani. No, ako budemo išli prema tome ‘lako ćemo’ to neće biti dobro i može se okrenuti protiv nas – kazao je Granić.

Napadač Gabrijel Boban rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Sarajeva.

– Atmosfera je dobra, svi jedva čekamo utakmicu. Očekujemo Sarajevo koje se želi vratiti pozitivnom nizu i to neće biti laka utakmica. Moje mišljenje je da nas neće napasti, nego čekati neke kontre, ali mi moramo biti spremni na sve i imati veću želju da pobijedimo pred svojim navijačima – poručio je Boban

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?