Mažoretkinje Čitluk vratile se iz Praga s deset medalja

Mažoretkinje Čitluk ovaj vikend bile su na Europskom kupu u Pragu. Na samom kupu prikazane su 24 formacijske točke te 100 neformacijskih.

Naše mažoretkinje natjecale su se u 13 od 18 kategorija, a odličja osvojile u 10, što je jedan od najboljih rezultata na kupu, ali i u povijesti postojanja našeg kluba, javlja brotnjo.info.

U svoju Općinu vraćaju se sa 2 zlatne, 7 srebrnih i 1 brončanom medaljom, te tako nastavile niz uspjeha u 2022. godini.

Matea Prusina osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Kadet solo štap, kao i Marija Barbarić koja se zlatom okitila u kategoriji Kadet solo pompon.

Anamarija Luburić i Magdalena Beljo osvojile su srebrnu medalju u kategoriji Kadet duo pompon, dok su Matea Prusina i Lana Luburić osvojile brončanu medalju u kategoriji Kadet duo štap.

U kategoriji Junior solo pompon Iva Bajkuša odnosi srebro , dok je Ivona Skelo u konkurenciji od 15 djevojaka osvojila 9. mjesto.

Srebrenim odličjem okitile su se Klara Juričić i Ema Juričić u kategoriji Junior duo pompon, kao i Leona Barbarić i Petra Martinović u kategoriji Junior duo štap. Važno je napomenuti da su Leona i Petra iza sebe ostavile čak 9 klubova.

U Kategorji Senior solo pompon Ana Radišić zauzima 6. mjesto.

U najtežoj neformacijskoj kategoriji Senior solo štap Ilijana Vučić za Čitluk osvaja srebrnu medalju u konkurenciji od 11 klubova.

Mažoretkinje Čitluk ostvarile su najbolje rezultate u neformacijskom dijelu natjecanja, te iza sebe ostavile velike klubove.

U formacijskom dijelu natjecanja Čitlučanke nastupaju u 3 kategorije;

U kategoriji Kadet formacija pompon osvajaju srebro, kao i u kategoriji Junior formacija pompon, dok su u kategoriji Junior formacija štap zauzele visoko 6. mjesto.

Pod vodstvom trenerica Anje Andričević i Matee Rajič, Mažoretkinje Čitluk nastavljaju nizati velike uspjehe te postaju konkurencija klubovima koji iza sebe imaju dugu i uspješnu povijest.

Trenerice se od srca zahvaljuju roditeljima bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće, Općini i svima koji prate njihov rad te ističu kako su ovi uspjesi zaslužena nagrada za nesebičan i težak rad u još težim uvjetima s kojima se neprestano bore.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane cure i curice da se priključe mažoretkinjama da zajedno ispisuju stranice ovog sporta u svojoj Općini, piše brotnjo.info.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?