Modrić propušta ogled sa Leipzigom 

U petom kolu Lige prvaka Real Madrid gostuje kod Leipziga, a taj će dvoboj propustiti hrvatski veznjak Luka Modrić, objavio je Kraljevski klub. 

Kapetan Vatrenih je proteklog vikenda bio strijelac za Real postigavši prvi gol na utakmici u pobjedi od 3:1 protiv Seville, a igru je napustio u 77. minuti. 

Iako je trebao biti u momčadi Carla Ancelottija za dvoboj protiv Leipziga, Modrić je s popisa otpao u zadnji tren te ipak neće putovati s ostatkom ekipe u Njemačku, objavio je Real Madrid. 

Kraljevski klub u svojoj objavi nije naveo razloge Modrićeva izostanka, no španjolski mediji navode da će hrvatski veznjak utakmicu propustiti zbog lakše ozljede aduktora. 

Osim Modrića, još ranije su za susret protiv Leipziga otpali Karim Benzema zbog ozljede lijevog bedra te Federico Valverde, koji je dobio udarac u nogu u završnici subotnjeg prvenstvenog okršaja protiv Seville.

Real je osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka dva kola prije kraja natjecanja po skupinama, trenutačno je vodeći u skupini F s deset bodova. RB Leipzig je drugi sa šest bodova, Šahtar iz Donjecka je treći s pet bodova, a posljednji je Celtic s jednim bodom, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?