Kada Ljubušaci najviše kupuju u Namexu, a kada idu po burek? Google sve zna

Znate li da Ljubušaci najviše kupuju u Namexu subotom oko 11 sati?

Ako ste u Ljubuškom i želite izbjeći dugo čekanje u redu u ovom najvećem tržnom centru, najbolje vam je u Namex otići u 7 ujutro jer je tada svaki dan najmanja gužva.

Najveća je gužva svaki dan između 10 i 11 sati jer tada Ljubušaci najviše idu u Namex. 

Ili pak, ako želite kupiti burek u Ljubuškom pa ste se zaputili u poznatu buregdžinicu Zlatni dan, najgore vam je doći u ponedjeljak u 10 sati jer je tada najveća gužva.

U Caffe & Tratoriu Toscana Ljubušaci najviše idu subotom i nedjeljom, a nedjeljom je najveća gužva od 20 do 21 sat.

Što se tiče poznatih restorana, Ljubušaci nedjeljom najviše sjede u kafiću Bel Ami, najprometnije je u 11 sati, a u kafiću preko puta Sirius najveća je gužva nedjeljom navečer, točnije u 21 sat.

Ovo se sve može zaključiti na osnovu podataka s naših mobitela i pretraga.

Danas nosimo telefon kamo god krenemo, jer je postao nezamjenjiv uređaj za većinu nas. To nam može biti od pomoći u mnogim slučajevima jer nam omogućuje komunikaciju u bilo kojem trenutku s bilo kime. Međutim, činjenica da uvijek nosimo mobilni telefon u kombinaciji da većina nas koristi Google, omogućuje da se lokacija onih mjesta na kojima smo i gdje idemo bilježi na Googleovim serverima.

Svi znamo da je Google internetski gigant koji vrti većinu toga što trenutno radimo online – da li preko najpoznatijeg pretraživača, preglednika ili koristeći mobilni operativni sustav Android.  

U pozadini pak, nalazi se lokacijska opcija koja, ako je uključena, konstantno bilježi podatke o tome gdje se nalazimo i otkud pretražujemo te podatke, a zahvaljujući tim podacima Google zna kada Ljubušaci najčešće jedu burek, kada najviše idu u šoping u Namex, ili kada idu piti kavu u Bel Ami.

Ukucajte na Google bilo koji kafić, od No Namea do Amfore pa ćete vidjeti kada je najveća gužva na tim mjestima.

Google navodi kako je ovo vrlo korisno za ljude.

„Uz uključenu Povijest lokacija možete primijetiti niz prednosti na različitim Googleovim proizvodima i uslugama, uključujući prilagođene karte, preporuke na temelju posjećenih mjesta, pomoć pri pronalaženju telefona, informacije o prometu u stvarnom vremenu dok putujete na posao i korisnije oglase“, navode u Googleu.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?