E ovo se zove selfcare! Pogledajte urnebesni video depilacije glave!

Dok depilacija nije stran pojam među ženama, muškarci u malo više slučajeva izbjegavaju bol i neugodnost koje nosi iskustvo na depilacijskoj stolici.

Međutim, jedan je muškarac u svoju beauty rutinu ukomponirao depilaciju čitave glave, od ramena prema gore. 

– Ova depilacija glave nam je sve!, napisale su djelatnice beauty salona uz videozapis na kojem unatoč vidljivo bolnom tretmanu, muškarac mirno ostaje u stolici (uz povremeni jauk). Osim glave, vrata i ramena, muškarcu su iz jednog poteza izdepilirani nos i uši.

Ovaj urnebesni videozapis na Facebooku je komentiralo čak 1700 ljudi, a većina komentara fokusiralo se na kozmetičarku koja ga je depilirala:

– Kozmetičarka je malo previše uživala u ovome, baš je čupala taj vosak sa zadovoljstvom. Možda mrzi muškarce, napisao je jedan korisnik Facebooka u komentar.

– Čovječe, koristila je vosak jer joj je negdje putem do salona ispala motorna pila…ajme, sažalio se netko nad muškarcem s videa.

– Izdržao je kao junak, a ona je uživala u svakom sadističkom trenutku te depilacije, šalilo se na račun kozmetičarke.

– Ovo je bolno i brutalno; Očekivao sam da će iz nosa uz štapiće izaći i njegov mozak; Ouch, bili su još neki od komentara gledatelja, prenosi slobodnadalmacija.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?