Beljo izgubio kontraverznom odlukom suca u ringu

Damir Beljo sinoć je po 27. put u svojoj profesionalnoj karijeri ušao u ring. Borio se u Moskvi protiv Alekseija Papina, devetorangirani kruzeraš koji je u svojoj karijeri izgubio samo jednom.

Inače, Damir je bio na dužoj pauzi od oko tri i pol godine te se napokon vratio borbama. Nije išao lakšim putem nego je išao u Rusiju na jako nezgodnog protivnika na njegov domaći teren, a borba je završila kontroverzno u korist Rusa, piše Fightsite.

Borbu Papin otvara prednjim direktima u tijelo i glavu, a Damir je odmah radio krošeima u tijelo te bi ih podignuo i u glavu. Pokušavao je i aperkatima no nije pogađao Rusa, više je uspjeha imao udarcima u tijelo. Bacio je Papin nekoliko jakih krošea ali nije napravio štetu Damiru, tako da je prva runda prošla nešto rezerviranije.

Drugu rundu Papin je opet otvorio direktima, a početkom runde je Beljo bio nešto agresivniji te se više upuštao u razmjene. Pritiskao je Damir Papina i pogađao nekoliko jakih udaraca u glavu i tijelo, no i Papin je vraćao snažnim zadnjim direktom i prednjim krošeom. Krajem runde Papin je uzdrmao Damira, no nije izgledao kao da ne može nastaviti. Unatoč tome sudac je ušao između njih i prekinuo borbu.

Vidno iznerviran i ljut Damir je prosvjedovao, ali s pravom jer nije bio ni blizu nokauta. Uzdrman je bio, no teško da bi ga Papin na temelju toga završio. Iako su poznate priče o borbama u Rusiji i naklonosti sudaca domaćim borcima, ovo je uistinu bilo ružno, piše pogled.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?