Varala muža s kolegicom, on je podržao u novom pristupu vezama

Danielle iz Sydneya, majka dvoje djece, svog je muža godinu dana varala s kolegicom s posla, piše Zadovoljna.rs.

Otkrila je da ju je žena koju je upoznala u uredu odmah privukla te da su vrlo brzo nakon upoznavanja počele svoju aferu.

– Nisam to mogla nikome objasniti, napravila sam ono što sam htjela i trebala u životu, rekla je za podkast  Zoe Marshall ‘The Deep‘.

Odnos dvaju kolegica iz bliskog prijateljstva prerastao je u maženje, poljupce i naposljetku – seksualnu vezu, piše Zadovoljna.rs.

– Zaljubila sam se u nju. Našla sam nekoga tko me je zaista vidio. Ovo je bila stvar identiteta, priznala je.

Daniellin muž s kojim je provela 30 godina, Justin, godinu dana nije ni slutio da ga žena vara, sve dok nije pronašao poruku na njezinom mobitelu koja je glasila: – Bi li voljela da Justin sazna?

Tada je priznala sve i svom suprugu objasnila da ga unatoč aferi voli. Veza s kolegicom ubrzo je pukla zbog štete koju je nanijela ljudima bliskim Danielle, a bračni par se uspio izvući iz krize u koju ih je dovela njezina nevjera. 

Naime, Danielle je shvatila da je poliamorna osoba i da je unatoč ljubavi koju gaji prema suprugu spremna na veze s drugim ljudima. Justin još nije siguran želi li i on imati više partnera, ali unatoč tome podržao je suprugu u novom pristupu vezama. 

Danielle trenutno ima djevojku, a uz nju ima i skladan brak sa svojim suprugom. Pola tjedna ova žena provodi s njim i djecom, a drugu polovicu sa svojom djevojkom, što u ovoj obitelji funkcionira poprilično dobro: – Svi se družimo zajedno. Ručamo i kuhamo zajedno, rekla je za kraj.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?