Obrvan više nije trener PPD Zagreba

Ivica Obrvan više nije trener rukometaša PPD Zagreba, objavio je hrvatski prvak. 

Do sporazumnog raskida ugovora s upravom kluba došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija našeg kluba, navodi se u klupskom priopćenju, prenosi hrt.hr.

– Gospodinu Ivici Obrvanu želimo zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo, poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?