Kyrgios se nagodio sa ženom koju je optužio da je bila pijana

Australski tenisač Nick Kyrgios ispričao se i donirao 20.000 funta u dobrotvorne svrhe kao dio nagodbe sa ženom koju je optužio da je bila “pijana” u finalu Wimbledona.

Kyrgios, koji je poznat po svojim ispadima, požalio se sucu tijekom meča protiv Novaka Đokovića da jedan od navijača razgovara s njim tijekom igre. Na pitanje suca da identificira osobu, Kyrgios je tada rekao: – Ona u haljini, ona koja izgleda kao da je popila oko 700 pića.

Anna Palus, koja je finale pratila s majskom, je zbog “nepromišljene i potpuno neutemeljene optužbe” pokrenula pravni postupak protiv Australca još u kolovozu, dodajući da će svaku odštetu koju dobije donirati u dobrotvorne svrhe, piše hrt.hr.

Kyrgios se ispričao u izjavi koju je britanskim medijima dostavio Knight Temple Law, koji je zastupao Palus.

– Prihvaćam da je moje vjerovanje bilo pogrešno i ispričavam se. Kako bih se iskupio, donirao sam 20.000 funti dobrotvornoj organizaciji Great Ormond Street Hospital, dobrotvornoj organizaciji koju je odabrala gospođa Palus. Neću više komentirati ovu stvar, poručio je Kyrgios koji je poražen u finalu sa 6-4, 3-6, 4-6, 6-7 (3).

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?