Poslušajte novu pjesmu Zorice Kondže

– Kao adolescent sam preslušavao albume poznate splitske grupe Stijene koje mi je majka pokazala i od tada pamtim moćan vokal gospođe Zorice. Uputio sam joj telefonski poziv i objasnio što sam zamislio u pjesmi. Njoj se svidjela ideja i ubrzo je dogovorena suradnja – kaže nam Ivan Anić, mladi 29-godišnji glazbenik iz Splita, umjetničkog imena IAN.

Osim što pjeva također je i kantautor te piše pjesme drugim izvođačima, a sudjelovao je i na Voiceu, piše slobodnadalmacija.hr.

Uz duet sa Zoricom koji se zove ‘Vremeplov‘ iza njega su već dva objavljena singla, pjesme ‘Heroj‘ i ‘Nove boje‘.

– Sjećam se kada me Ivan nazvao i rekao onako po svoju: ‘Eee teta Zore, Ivan je imam jednu pjesmu koju sam napisao i zamislio kao duet pa bi li vi meni gostovali na toj pjesmi?‘ Kad je završio rekla sam mu: ‘Slušaj nemoj me zvat teta Zore jer ti neću ništa pivat!‘ – šali se Zorica.

– Iako na koncertima još uvijek pjevam svoje rock stvari, nisam bila sigurna hoće li taj moderniji rock dobro zvučati. Ali kad sam ušla u studio ta rock atmosfera me ponijela. Kako se pjesma zove ‘Vremeplov‘ trebalo se totalno transformirati u onu malu Zoru prije 40 godina. Ali kad sam stavila slušalice i stala za mikrofon vidjela sam da još uvijek mogu pjevati ovake stvari. Vibracija pjesme me pomladila! Na kraju sam zadovoljna što sam se upustila u to, iako ne gradim svoju karijeru u tom smjeru. Ipak znate onu, jednom rocker, zauvijek rocker! – rekla nam je Zore.

Pjesmu ‘Vremeplov‘ poslušajte u nastavku.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?