U Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić otvorio je u Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Zelina, javlja HNS, prenosi hrt.hr.

– Drago mi je da u Svetom Ivanu Zelini otvaramo dvadeseti teren s umjetnom travom, pritom zahvaljujem predsjedniku Nogometnog kluba Zelina, Miji Stipiću, koji je uistinu bio uporan kad je u pitanju realizacija ovog projekta. Hrvatski nogometni savez participirao je s umjetnom travom u iznosu od dva milijuna i 400 tisuća kuna, naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je najbolji primjer kvalitetne suradnje. Radujem s daljnjim ulaganjima u umjetnu travu širom Hrvatske, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa Kustić.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i dopredsjednik Nenad Črnko, ujedno i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, član Izvršnog odbora Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik Komisije za infrastrukturu, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, a svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Nogometnog kluba Zelina Mijo Stipić te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Ove godine su, osim u Svetom Ivanu Zelini, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu, Kutini i Gospiću, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?