Mostarac Adi Šoše puni klubove u Zagrebu, a žene u regiji ga obožavaju. Poslušajte njegovu novu pjesmu

Adi Šoše je Mostarac koji je svojim glasom, simpatičnim karakterom i pjesmama osvojio srca publike.

Mostarac Adi Šoše (29) bio je kandidat u jednom hrvatskom pjevačkom showu gdje je svojim glasom privukao srca mnogih, piše pogled.ba.

Sada je izbacio na YouTube kanalu svoju novu pjesmu pod nazivom “Ne Dam Te”.

“Ovo je zasigurno najozbiljnija pjesma u mojoj karijeri. Kada je izašla moja prva pjesma Nije lako biti ja, imao sam taj osjećaj da je to jedna od onih pjesama koje će dugo trajati i koje ću rado pjevati i za 20 godina. Doslovno isti osjećaj imam i s ovom pjesmom, s tim da Ne dam te doživljavam još emotivnije jer mi se tekst baš poklapa s nekim događajima u mom privatnom životu. Nadam se da će publika prepoznati tu iskrenu emociju i da će ostati uz mene kroz moje glazbeno putovanje”, rekao je za Index.hr.

Dio nove pjesme podijelio je i na društvenim mrežama, a posebnu pohvalu uputio mu je pjevač Željko Samardžić: “Bravo Adise, odlično” te mnoštvo emotikona pljeska u nizu.

Inače, Šoše se 2019. godine pojavio u regionalnom showu “Zvezde Granda” u kojem je dosegao skoro do samog kraja.

Nakon “Zvezda Granda”, pridružio se popularnoj grupi “Miligram”. Aleksandar Milić Mili, frontmen ove grupe i jedan od članova žirija spomenutog showa, podijelio je s javnosti kako je upravo Adi njihov novi pjevač.

Poslje nekoliko godina suradnje, Šoše je odlučio krenuti svojim putem te je tada razlog prekidanja suradnje s Miligramom prokomentirao na sljedeći način:

“Mi smo dogovorili za mene da je bolje da krenem. Ja sa Amilom Lojom imam povijest tih super covera. Svaki je prošao tako dobro. Kad sam birao suradnike on mi je bio apsolutno broj jedan. Njega cijenim najviše”, rekao je za O’Kanal.ba.

Iza sebe ima niz singlova kao što su: “Šteta zar ne”, “Nije lako biti ja”, “Put do tebe”.

Adi je također poznat po svojoj jedinstvenoj izvedbi pjesme “Kuća puna naroda” od pjevača Zdravka Čolića za koju su mnogi rekli kako ju je bolje otpjevao od orginala.

Prošle godine niže najviše nastupa u Hrvatskoj, a većina publike čine upravo djevojke.

Na Instagram profilu prati ga čak 34 tisuće obožavatelja, a on ih svakodnevno iznenađuje dijeljenjem svojih svakodnevnih životnih situacija, videozapisa novih prepjevanih pjesama, ali i trenutaka koje rado pamti i dijeli.

S obzirom na glas koji ima mnogi ga uspoređuju i s Tošom Proeskim.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?