Suprug Blanke Vlašić objavio prvu fotografiju njihova sina

Ruben Van Gucht objavio je fotografiju na kojoj je pozirao s Blankom Vlašić i njihovim sinom.

Blanka Vlašić rodila je sina Monda na svoj 39. rođendan, a otkrila je da neće biti fotografije njihove prinove.

No čini se da ju je razuvjerio suprug Ruben Van Gucht s kojim je spremno pozirala držeći bebu, piše story.hr.

‘Mondo. 8.11.2022. Rođen na mamin rođendan, najdivniji dar ikad’, napisao je Ruben kraj prizora koji topi srca. Naime, na fotografiiji se vidi kako Blanka drži sinčića Monda, a njezin suprug mu ljubi glavu.

Inače, umirovljena sportašica se u srijedu prvi put oglasila otkad je rodila. ‘Sve je OK’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju, a spomenuti portal ju je upitao: ‘A gdje je slika bebe?’.

‘Ništa od toga’, odgovorila je Blanka uz ‘smajlić’.

Nakon što je postao otac, Ruben je promijenio opis profila na Instagramu. Naime, ispod prstena i linka na Blankin Instagram, dodao je plavo srce i ime Mondo, uz mali globus.

Belgijski novinar je objavio i video kojem je njegova supruga i svom sinu je posvetio poruku. ‘Mama će te naučiti, Mondo’, napisao je uz prizor iz uspješne Blankine sportske karijere.

Podsjetimo, umirovljena atletičarka porodila se carskim rezom i sve je prošlo u najboljem redu. Mališan je dugačak 53 centimetara, a težak je 4350 grama.

Splićanka je nedavno za magazin Story progovorila o posljednjim tjednima svoje prve trudnoće i imenu za svog sina.

‘Osjećam se odlično, iako mi je postalo malo izazovnije u posljednjim tjednima kada više nije jednostavno odspavati noć u komadu i obuti tenisice, ali uistinu se ne mogu žaliti jer u cijeloj trudnoći nisam imala većih problema. Ne strahujem od porođaja, iako je razumljivo da nepoznato može izazvati određenu količinu straha i nelagode. Svaki porođaj je iskustvo za sebe i nastojim s pozitivnim mislima dočekati svoj’, rekla nam je tada, piše story.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?