Mektić i Pavić u istoj skupini s Dodigom i Krajicekom

Sva tri hrvatska tenisača koji će nastupiti na ATP Finalu koji će se održati u Torinu od 13. do 20. studenoga igrat će u istoj skupini, piše hrt.hr.

Ždrijeb je odlučio kako će u “zelenoj” skupini turnira parova igrati trenutačno četvrta kombinacija svijeta, olimpijski pobjednici iz Tokija Nikola Mektić i Mate Pavić, a jedan od suparnika bit će im i srebrni iz Tokija Ivan Dodig sa svojim partnerom Amerikancem Austinom Krajicekom, koji su trenutačno peti par svijeta.

Uz njih će u “zelenoj” skupini igrati i prvi nositelji Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski te pobjednici ovogodišnjeg Australian Opena Australci Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios, koji su postavljeni za osme nositelje.

U “crvenoj” skupini igrat će Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury, Salvadorac Marcelo Arevalo i Nizozemac Jean-Julien Rojer, Britanac Lloyd Glasspool i Finac Harri Heliovaara te Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos.

U pojedinačnoj konkurenciji u “zelenu” skupinu uvršteni su Španjolac Rafael Nadal, Norvežanin Casper Ruud, Kanađanin Felix Auger-Aliassime i Amerikanac Taylor Fritz, a u “crvenu” Grk Stefanos Tsitspas, Srbin Novak Đoković te Danil Medvedev i Andrej Rubljov.

ŽDRIJEB ATP FINALA,

PAROVI,

“ZELENA” SKUPINA:

Wesley Koolhof/Neal Skupski

NIKOLA MEKTIĆ/MATE PAVIĆ

IVAN DODIG/Austin Krajicek

Thanasi Kokkinakis/Nick Kyrgios

“CRVENA” SKUPINA:

Rajeev Ram/Joe Salisbury

Marcelo Arevalo/Jean-Julien Rojer

Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara

Marcel Granollers/Horacio Zeballos

POJEDINAČNO,

“ZELENA” SKUPINA:

Rafael Nadal

Casper Ruud

Felix Auger-Aliassime

Taylor Fritz

“CRVENA” SKUPINA:

Stefanos Tsitsipas

Danil Medvedev

Andrej Rubljov

Novak Đoković

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?