Uskoro otvaranje suvremenog poslovno – tržnog centra u Stocu

Radovi na poslovnom tržnom centru u Stocu na adresi Kneza Mihajla Viševića privode se kraju, potvrdio je to Mario Marijanović vlasnik navedenog centra.

– Pripreme i planovi traju već nepunih godinu dana, a samom izvođenju radova se pristupilo nakon svih potrebnih i ishođenih dozvola te smo u najkraćem mogućem roku izvršili sve radove na kompleksu – kazao je on. Paper-Pack d.o.o. Stolac zajedno sa svojim suradnicima odlučio je proširiti svoju poslovnu priču i proširiti djelatnost te se uz svoju primarnu djelatnost proizvodnje papirnate ambalaže odlučio i na izgradnju poslovno-tržnog centra.

U novoizgrađenom centru nalazi se poznati hercegovački lanac trgovina Namex d.o.o. Široki Brijeg, Agro centar Sjemenarna d.o.o. Široki Brijeg, samouslužna autopraonica Marijanović trade d.o.o., kao i bankomat Raiffeisen Bank (0-24). Iz poduzeća Paper-Pack i Marijanović Trade ističu da su imali dobru suradnju s lokalnim vlastima u gradu Stocu, te se zahvaljuju gradskoj administraciji i gradonačelniku Stjepanu Boškoviću koji je prepoznao i podržao ovu investiciju za grad Stolac. – Ostalo nam je još malo dana do samog svečanog otvaranja, a nakon čega pristupamo izgradnji modernog restorana kapaciteta 60 sjedećih mjesta – istaknuo je, prenosi Stolac.co.

Zemljište se prostire na cca. 5.000 m2, od čega se svi poslovni objekti zatvorenog dijela prostiru na 1400 m2. Od toga 700 m2 zatvorenog prostora zauzima trgovački centar Namex (samoposluga, mesnica i dnevna pekarnica), te Agro centar Sjemenarna d.o.o., Široki Brijeg na 320 m2 zatvorenog prostora. Ovaj poslovni kompleks nalazi se uz samu cestu Stolac-Čapljina, kao i buduću zaobilaznicu na magistralnoj cesti M17.3 od Stoca prema Neumu. Investitor također radi na dobivanju dozvola za postavljanju solarnih panela za potrebe poslovnog kompleksa, a imati će i 62 parkirna mjesta od čega 4 prilagođena za invalide. Po završetku cjelokupnog sadržaja zaposlenje bi trebalo imati preko 30 ljudi.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?