Dalić: Maroko je ključ skupine

Hrvatska nogometna reprezentacija danas započinje s misijom Katar 2022. Vatreni se okupljaju u Zagrebu, a u popodnevnim satima odlaze u Rijad gdje ih u srijedu čeka prijateljski susret sa Saudijskom Arabijom. 

Novinarima se tom prigodom obratio izbornik Zlatko Dalić:

-Ono što vas najviše zanima, a zanimalo je i mene , hvala Bogu svi su igrači zdravi, svi su odradili svoje utakmice za vikend i dolaze ili su već došli u Zagreb. Čekamo još Vidu i nemam nikakvih promjena. Onaj popis koji smo objavili neki dan, on ostaje. Idemo danas u Saudijsku Arabiju, tamo igramo u srijedu. Odradit ćemo sutra lagani trening. Ova utakmica nam je prva i zadnja pripremna, ali to ćemo iskoristiti da damo šansu igračima kojim treba minuta. Tu ćemo malo kalkulirati, vidjet ćemo što je najpotrebnije. U četvrtak jedna trening, u petak idemo u Dohu, tada počinjemo s ozbiljnim radom – rekao je Dalić i dodao:

– Popratit ćemo u Dubaiju 17. Kanadu i Maroko u prijateljskom susretima, tamo će biti ljudi iz stožera. Maroko je ključ skupine. Protivnik je sjajan, u početku nismo možda imali tako visoko mišljenje o njemu, ali opasni su, stabilizirani, nezgodni, moramo se dobro pripremiti. Imaju puno igrača u Europi. Za taj susret imat ćemo tri prava taktička treninga. Samo da svi ostanu zdravi.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?