Hrvatski nogometaši otputovali u Saudijsku Arabiju

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je danas u 17 sati iz zagrebačke zračne luke u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije, gdje će u srijedu odigrati pripremnu prijateljsku utakmicu s domaćom reprezentacijom, piše hrt.hr.

U Rijadu će biti do petka, a ondje bi im se trebao priključiti i ostatak momčadi. Kad u petak dođu u Dohu, Vatreni imaju pred sobom još pet dana priprema za prvi dvoboj na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka.

– Ono što vas najviše zanima, a zanimalo je i mene , hvala Bogu svi su igrači zdravi, svi su odradili svoje utakmice za vikend. Onaj popis koji smo objavili neki dan, on ostaje. Idemo danas u Saudijsku Arabiju, tamo igramo u srijedu. Odradit ćemo sutra lagani trening. Ova utakmica nam je prva i zadnja pripremna, ali to ćemo iskoristiti da damo šansu igračima kojim treba minuta. Tu ćemo malo kalkulirati, vidjet ćemo što je najpotrebnije. U četvrtak jedna trening, u petak idemo u Dohu, tada počinjemo s ozbiljnim radom. Imamo tri prava treninga za Maroko, tu radimo na taktici, na pripremi, rekao je na današnjem okupljanju izbrnik Zlatko Dalić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?