Hrvatska – Saudijska Arabija od 13 sati: Jedina provjera uoči SP-a, Petković u napadu, Modrić i Perišić odmaraju

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 13 sati igra jedinu pripremnu utakmicu uoči početka Svjetskog prvenstva. Vatreni u Rijadu gostuju kod Saudijske Arabije. Susret se igra na stadionu Prince Faisal bin Fahd.

STIGLI SASTAVI

11:44

Saudijska Arabija: Al-Owais – Abdulhamid, Tambakti, Al-Amri, Al-Burayk – Al-Faraj, Al-Malki, Kanno – Al-Muwallad, Al-Buraikan, Al-Dawsari

Hrvatska: Livaković – Stanišić, Lovren, Erlić, Barišić – Sučić, Brozović, Majer – Pašalić, Petković, Vlašić

Stigao je sastav Hrvatske, izbornik Dalić je prema najavama odlučio odmarati ključne igrače, pa će tako s klupe krenuti Modrić, Perišić, Kovačić. U napadu kao što je najavljeno nema Livaje, predvodi nas Bruno Petković.

DALIĆ ODMARA LIVAJU

11:24

Izbornik Zlatko Dalić otkrio je već neke pojedinosti oko sastava, pa je tako poznato da će Marcelo Brozović imati nešto veću minutažu, dok će Luka Modrić i Ivan Perišić sigurno igrati, ali ne cijelu utakmicu. Marko Livaja zbog udarca u mišić propušta utakmicu.

UOČI UTAKMICE DVIJE VAŽNE PROMJENE

11:22

Prvo se zbog lošeg stanja travnjaka odustalo od igranja na stadionu Mrsool Park, a dvoboj je premješten na stadion slične veličine koji nosi ime princa Faisala bin Fahda, da bi u utorak stigla vijest i o promjeni termina sa 13 na 15 sati po lokalnom vremenu, odnosno sa 11 na 13 po srednjoeuropskom vremenu.

PRIPREMA ZA MAROKO

11:18

Točno tjedan dana prije prvog nastupa na Svjetskom prvenstvu i dvoboja s izabranom vrstom Maroka, Vatreni čeka generalna proba protiv dosta nepoznatog protivnika. Bit će to prilika da se igrači uigraju i priviknu na rane termine. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?