Očekivao se derbi, a Ljubušaci “pomeli” Gračanicu: Pogledajte ovu utakmicu!

Pobjedom nad Gračanicom u srijedu su rukometaši Ljubuškog napravili velik iskorak prema osvajanju još jedne titule prvaka BiH.

„Skauti“ su na svom terenu slavili 31:22 u utakmici zaostalog devetog kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako se očekivala teža utakmica, budući da je Gračanica odlična momčad, koja je dobro posložena, fizički besprijekorno pripremljena, tehnički i taktički potkovana te s klupe vođena od mladog rukometnog stručnjaka Damira Doborca, gosti u Ljubuškom nisu imali nikakvih šansi, Ljubušaci su već u prvim minutama poveli s 2-0, a prednost nisu ispuštali do kraja, već su je samo povećavali.

Na poluvrijeme su Ljubušaci otišli sa vodstvom od četiri razlike, rezultat je bio 14:10, a odmah na početku drugog dijela nastavlja se dobra igra Izviđača, te domaćini dolaze do osam golova prednosti.

Igrala se 46. minuta kada je praktično sve bilo završeno jer je prednost Izviđača glasila 22:14.

Malo tko je vjerovao da gosti mogu nešto više na ovoj utakmici.

Do kraja utakmice igralo se gol za gol, a na kraju su domaći upisali pobjedu od devet razlike.

Izviđač su do pobjede vodili Milan Vukšić koji je postigao osam golova, krao je lopte i zabijao, te Diano Češko koji je dodao šest golova.

Sjajni su bili i Mladen Bošković, Ivano Pavlković, te Mihael Bebek, a sva trojica su postigli po četiri gola.

„Skauti“ su u srijedu iskoristili svoju „break“ loptu, pobjedom su odmakli prvim pratiteljima na četiri boda, dok su gosti iz Gračanice koji ne kriju ambicije za titulom prvaka, ispustili priliku da pobjedom u Ljubuškom stignu Izviđaču samo na bod zaostatka.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?