Antonio Plazibat nemilosrdno obara protivnike u ringu! Pogledajte koga je još oborio s nogu

Kickboksač Antonio Plazibat sinoć je u Bonnu brzinski porazio iskusnog Catinasa. Antoniju je najveća podrška njegova zaručnica Martina Dulčić (22), piše slobodnadalmacija.hr.

– Martinina podrška mnogo mi znači. Prije, tijekom i poslije meča. Najvažnije mi je to što ona razumije da nećemo ići uokolo na sto mjesta kada dođem umoran s treninga.

Bit ćemo kod kuće, uživati u zajedničkim trenucima, igrati igrice, gledati televiziju… Neki smatraju da je život sportaša iznimno dosadan, ali Martina je puna razumijevanja – rekao je Antonio nedavno za Story.

Ovako kaže Martina: 

– Pratim ga na svim mečevima. Teško je gledati borbu znajući da netko želi ‘skinuti glavu’ voljenoj osobi, ali to je takav sport. To nije sport koji se temelji na timskom radu, nego na individualnosti, pa manjak koncentracije u neželjenom trenutku može prouzročiti ozljede i na kraju neuspjeh.

Na televiziji ga ne mogu gledati jer je sve detaljno prikazano, a kada sam u publici barem znam da ću ga moći vidjeti odmah poslije meča i biti uz njega. Mogućnost ozljede postoji svaki dan u njegovu životu.

S njim prolazim sve pripreme, pa znam koliko je potrebno odricanja i discipline. Pomažem mu tako što živim u Amsterdamu s njim i brinem se za sve ostalo, a njemu prepuštam da se koncentrira isključivo na trening – rekla je Martina za Story.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?