Bellingham i Saka oduševljeni pobjedom

Jude Bellingham i Bukayo Saka, dvije mlade nogometne zvijezde engleske reprezentacije, oduševljeno su komentirale startnu i visoku pobjedu Engleske na SP-u protiv Irana od 6-2, piše hrt.hr.

– Ponosan sam i sretan nakon ovakve pobjede. Ne mogu, zapravo, ni opisati na pravi način kako se trenutačno osjećam. Pobjeda nam je bila potrebna na startu turnira, a mi smo je ostvarili na ovakav način. Znam da se mnogo pričalo o našoj lošoj formi prije prvenstva, ali ovaj put smo stvarno odigrali dobro. No, moramo ići dalje. Nova nam utakmica dolazi vrlo brzo. I tada ćemo dati najbolje od sebe, tražit ćemo nove pobjede, rekao je dvostruki strijelac Saka, inače igrač Arsenala, a njegovo je zadovoljstvo dijelio Jude Bellingham.

– Ovo je stvarno bio dobar dan za nas. Impresivno je postići šest pogodaka u jednoj utakmici svjetskog prvenstva bez obzira na ime suparnika. Na početku utakmice naši su suparnici djelovali vrlo jako i snažno na terenu. Činilo mi se da ćemo ih teško probiti. Moj pogodak? Iskreno rečeno mislio sam kako sam promašio loptu, no ipak je ušla. Pobjede otklanjaju pritisak i donose samopouzdanje tako da je ovo slavlje stvarno dobrodošlo. No, slijede nam novi izazovi, moramo se za njih jednako kvalitetno pripremiti, rekao je Bellingham, strijelac prvog od šest pogodaka Engleske u razgovoru za BBC.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?