Messi potvrdio kako je potpuno spreman za start

Lionel Messi, prva zvijezda argentinske nogometne reprezentacije, potvrdio je kako je potpuno fizički spreman za premijeru svoje momčadi na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar, piše hrt.hr.

Argentina će utakmicu prvog kola skupine C protiv Saudijske Arabije odigrati u utorak, s početkom u 11 sati, a prije susreta je Messi potvrdio da potpuno spreman dočekuje premijeru.

– Fizički se osjećam jako dobro. Mislim da u stvarno dobrom trenutku dočekujem ovo Svjetsko prvenstvo. Tijekom vikenda sam nešto slabije radio na treninzima, ali ništa se ozbiljno nije dogodilo. Primio sam udarac i zbog toga sam radio s nešto slabijim intenzitetom, ali nema nikakvog razloga za brigu, rekao je Messi koji je još jednom potvrdio da će mu igranje na ovom turniru biti posljednji nastup na svjetskim prvenstvima.

– Da, vrlo vjerojatno je ovo moje posljednje svjetsko prvenstvo i zato bih volio maksimalno iskoristiti ovu zadnju priliku. Imam svoj san, kao i cijela argentinska momčad. Otvaramo protiv Saudijske Arabije i vrlo ozbiljno ćemo pristupiti tom susretu. Lakog suparnika na ovakvom turniru nema i želimo odrađivati posao na najbolji mogući način. Prva utakmica na prvenstvima je uvijek teška, uvijek postoji određena nervoza, ali vjerujem da ćemo se uspješno uhvatiti u koštac i s tim, kao i sa suparnicima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?