Mlađe je slađe: Slavni dizajner Calvin Klein u vezi je s 45 godina mlađim muškarcem

Slavni dizajner Calvin Klein proslavio je 80. rođendan, a njegov je ljubavni život više nego osebujan. 

Posljednjih 10-ak godina je u fokusu javnosti zbog svojih romansa s puno mlađim muškarcima, a iza sebe ima dva braka sa ženama, piše Story.

Modni dizajner milijunaš je čije se bogatstvo procjenjuje na 700 milijuna dolara. U zadnjih par godina može vidjeti s mlađahnim dečkom Kevinom Bakerom (34). Zanimljivo je da nijedan od njih nikad nije javno potvrdio vezu, a tijekom godina su više puta snimljeni tijekom zajedničkih izlazaka.

Posljednji put su snimljeni u prosincu prošle godine dok su bili u restoranu dok su prvi službeni izlazak imali 2016. Tada su prošetali crvenim tepihom American Ballet Theatre’s Fall Gala eventa, a njihova ljubav je odmah naišla na osude zbog velike razlike u godinama. Kevin je odmah proglašen ‘muškom sponzorušom‘.

Zaokret u Kleinovom životu iznenadio je mnoge jer je bio dva puta oženjen. Calvin je 1964. sudbonosno ‘da‘ izgovorio tekstilnoj dizajnerici Jayne Centre s kojom je dobio kćer, televizijsku producenticu Marci Klein (55). Razveli su se nakon 10 godina braka, a 1986. se oženio svojom asistenticom, fotografkinjom Kelly Rector.

Njihov brak je završio 2006. Ubrzo potom je u dizajnerov život ušao 48 godina mlađi Nick Gruber, bivša porno zvijezda s kojom je prekinuo u siječnju 2012. nakon dvije godine veze. On je kasnije šokirao javnost javnim priznanjem da uopće nije gay.

‘Nisam gay, ali ne vjerujem u etiketiranje, vjerujem u ljubav‘, rekao je jednom prilikom, a onda istaknuo kako je on bio prvi muškarac u kojeg se dizajner zaljubio. 

Kasnije se javio izvjesni John Luciano, također stariji muškarac koji je tvrdio kako je s Nickom bio u vezi devet mjeseci te da su ostali prijatelji. On tvrdi da sve što Nick kaže je čista laž te da je bio ‘najlošiji ljubavnik kojeg je ikada imao‘.

Ipak, s vremenom se dizajner okrenuo budućnosti i pronašao ljubav s Kevinom Bakerom, a njihovu vezu drži daleko od znatiželjnika, piše Story.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?