Trenutak kad je nastalo kultno pitanje “Zašto te zovu Srna” – video

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i kapetan Darijo Srna prije dva tjedna predstavio je autobiografiju pod nazivom “Zašto te zovu Srna”. 

Zanimljivo, trenutak kad je nastalo kultno pitanje ‘Zašto te zovu Srna’ potječe iz 1994. Srna je tada imao 12 godina, a pogledajte kako je tada izgledao u Turbo Limach Showu, piše hrt.hr.

Darijo Srna (Metković, 1. svibnja 1982.) prve je nogometne korake napravio u metkovskoj Neretvi, a 1999. prelazi u splitski Hajduk.

Od 2003. igra za ukrajinski klub Šahtar iz Donecka, u kojem se kao igrač zadržao petnaest godina. Kao kapetan predvodio je Šahtarovu momčad u njezinu najvećem uspjehu, osvajanju posljednjeg Kupa UEFA-e u povijesti, 2009. godine.

Igračku karijeru završio je u talijanskom Cagliariju u sezoni 2018./2019. Za A selekciju hrvatske reprezentacije počeo je igrati 2002., a do oproštaja s nacionalnim dresom 2016. zabilježio je 134 reprezentativne utakmice i 22 postignuta gola. Njegov trenutačni izazov funkcija je sportskog direktora ukrajinskoga Šahtara.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?