Dalić: Promjene za Kanadu? Vidjet ćemo što i kako

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se, u razgovoru za HRT s Edinom Mahmuljinom, na jučerašnji remi protiv Maroka nakon prospavane noći, piše hrt.hr.

– Nedostajalo nam je više odlučnosti i hrabrosti prema naprijed. Tu smo zakazali, ali imali smo i opasnog protivnika koji nas je tjerao na oprez. Možda je zbog toga nedostajalo odlučnosti, kazao je o utakmici s Marokom te nastavio:

– Razgovarali smo, danas je opet sastanak, nema pesimizma i negative. Sve je to tu, prva utakmica bod, nemamo razloga za bilo kakvu negativu.

Nikola Vlašić je bio na pregledu i nema većih problema, jučer je izašao iz predostrožnosti. Ostali igrači su u dobrom stanju.

Kanada je naš sljedeći protivnik, u prvoj utakmici pokazala se kao opasna reprezentacija, ali je i izgubila od Belgije.

– Gledali smo utakmicu, po tijeku igre i šansama, Kanada je trebala utakmicu, bili su bolji od Belgije, ali to je nogomet. Potentna su i moćna momčad, treba se za njih spremiti, rekao je Dalić.

Hoće li biti promjena u momčadi?

– Vidjet ćemo što i kako. Napravit ćemo analizu, lagano ćemo se pripremiti i idemo odigrati dobru utakmicu. Nisam nezadovoljan s Marokom, defanziva je bila jako dobra, ali prema naprijed moramo biti hrabriji i odlučniji.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?